Botë

Një burrë ther me thikë disa persona në qendër të Frankfurtit

Një burrë ther me thikë disa persona në qendër të Frankfurtit
 

Një burrë me thikë ka sulmuar dhe ka therur disa qytetarë në qytetin e Frankfurtit në Gjermani të martën, para se të arrestohej nga policia.

Policia e Frankfurtit ka njoftuar se asnjë nga viktimat s’ka pësuar lëndime të rënda. Nuk dihen detajet për sulmuesin e as sa persona janë lënduar.