Botë

Turqia pranon 6.5 milionë doza të vaksinës kineze kundër COVID-19

Turqia pranon 6.5 milionë doza të vaksinës kineze kundër COVID-19
Foto: Ilustrim
 

Turqia ka pranuar 6.5 milionë doza të tjera të vaksinës për COVID-19, e zhvilluar nga kompania Sinovac Biotech e Kinës, kanë raportuar mediat lokale/

Deri tash, Turqia ka vaksinuar 1.257 milionë njerëz, shumica punonjës shëndetësorë dhe të moshuar.