Botë

Në rrugët e Gjermanisë vendosen kabina për t’u krijuar strehë të pastrehëve

Në rrugët e Gjermanisë vendosen kabina për t’u krijuar strehë të pastrehëve
 

Në rrugët e një qyteti gjerman po vendosen kabina në të cilat nuk mund të depërtojë uji dhe era dhe kjo është bërë për tu ofruar strehim të pastrehëve.

Kabinat prej çeliku dhe druri të cilat zënë deri në dy persona, mbrojnë nga të ftohtit, era dhe lagështia. Ato garantojnë po ashtu edhe rifreskim të ajrit, shkruan The Independent.