Botë

Disa spitale ku po trajtohen të infektuarit me COVID-19 në Britani krahasohen me zona lufte

Disa spitale ku po trajtohen të infektuarit me COVID-19 në Britani krahasohen me zona lufte
Foto: Reuters
 

Disa spitale në Britaninë e Madhe duken si zona lufte me fluksin e madh të pacientëve të infektuar me COVID-19.

Numri i vdekjeve nga koronavirusi, që nga fillimi i pandemisë e deri tash ka shkuar në 91.470, duke paraqitur shifrat më të larta në Evropë dhe duke u renditur në vendin e pestë në botë pas SHBA-së, Brazilit, Indisë dhe Meksikos.