Botë

Bideni do të vazhdojë ndalesat në udhëtime, pavarësisht vendimit të Trumpit

Bideni do të vazhdojë ndalesat në udhëtime, pavarësisht vendimit të Trumpit
 

Jen Psaki, zëdhënësja e presidentit të zgjedhur amerikan, Joe Biden, ka kundërshtuar një lajmërim të presidentit Donald Trump se ndalesa për udhëtarët që nisen nga Evropa dhe Brazili drejt Shteteve të Bashkuara, do të mund të hiqet.

Kjo ndalesë ka nisur së aplikuari me qëllim të luftimit të koronavirusit.