Botë

Një grua në New York përplaset në më shumë se 10 vetura me kamionin që e vodhi

Një grua në New York përplaset në më shumë se 10 vetura me kamionin që e vodhi
Foto: New York Post
 

Gruaja vjedh kamionin e shërbimit postar dhe përplaset në më shumë se 10 vetura

Një grua është në paraburgim pasi dyshohet se ka vjedhur një kamion të postës në Brooklyn dhe është përplasur me të paktën 10 vetura të parkuara.