Botë

Bota e shikon me mëdyshje Amerikën e lëkundur

Bota e shikon me mëdyshje Amerikën e lëkundur

Për aleatët dhe rivalët e Amerikës, kaosi që po shënjon ditët e fundit të Donald Trumpit si president është rezultat logjik i katër vjetëve të destabilitetit botëror të sjellë nga burri që premtoi të ndryshonte mënyrën se si bota i shihte Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

 

Për aleatët dhe rivalët e Amerikës, kaosi që po shënjon ditët e fundit të Donald Trumpit si president është rezultat logjik i katër vjetëve të destabilitetit botëror të sjellë nga burri që premtoi të ndryshonte mënyrën se si bota i shihte Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Nga jashtë, Shtetet e Bashkuara asnjëherë nuk janë dukur kaq të cenueshme – ose të paparashikueshme.