Botë

Trumpi thotë se nuk e ka përkrahur dhunën në Kongres

Trumpi thotë se nuk e ka përkrahur dhunën në Kongres
 

Donald Trump ka folur edhe njëherë për dhunën në Kongresin amerikan të mërkurën e javës së kaluar.

Trump ka dhënë deklaratë për Fox News duke pretenduar se ai nuk e ka përkrahur dhunën dhe se u kërkoi amerikanëve të ishin të qetë.