Botë

Erdogani shpreson t’i përmirësojë raportet me Greqinë

 

Presidenti turk Tayyip Erdogan, shpreson që rifillimi i bisedimeve mes Turqisë dhe Greqisë lidhur me mosmarrëveshjen detare do të krijojë një epokë të re.

Erdogani ka kërkuar sot nga Athina zyrtare që të mos kontribuojë në eskalimin e tensioneve në regjion, shkruan Reuters.