Botë

Bideni zgjedh William Burnsin në krye të CIA-s

Bideni zgjedh William Burnsin në krye të CIA-s
Foto: Reuters
 

Presidenti i zgjedhur amerikan, Joe Biden, e ka zgjedhur veteranin e diplomacisë, William Burns, drejtor të CIA-s në administratën e re.

Ish-ambasador në Rusi dhe Jordani, Burns ka karrierë diplomatike prej 33 vjetësh në Departamentin e Shtetit nën presidentët republikanë dhe demokratë.