Botë

Mbi 25 milionë raste me COVID-19 në Evropë

Mbi 25 milionë raste me COVID-19 në Evropë
Foto: Ilustrim
 

Rastet me COVID-19 në Evropë kanë kaluar 25 milionë të enjten, sipas të dhënave të Reutersit, derisa disa shtete kanë zgjatur izolimin ose e kanë rikthyer.

Evropa ka regjistruar 25,016,506 raste dhe 559,863 të vdekur që nga fillimi i pandemisë.