Botë

Austria e zgjat mbylljen deri më 24 janar

 

Austria ka vendosur ta zgjasë mbylljen deri më 24 janar, raporton agjencia APA të hënën.

Austria ka vendosur t’i mbajë në fuqi masat kufizuese strikte, përfshirë mbylljen e restoranteve dhe gjitha shitoreve joesenciale edhe për një javë më tepër se që ishte paraparë.