Botë

415 vdekje të reja nga koronavirusi në Itali

415 vdekje të reja nga koronavirusi në Itali
Foto: Reuters
 

Italia ka regjistruar 415 vdekje të reja si pasojë e koronavirusit dhe 10.872 raste pozitive.

Sipas reuters, Italia gjatë 24 orëve të fundit kreu 87.889 testime për COVID-19, derisa nga fillimi i pandemisë ka regjistruar 69.215 viktima.