Botë

Trumpi ngutet, miraton vaksinën para administratës kompetente

Trumpi ngutet, miraton vaksinën para administratës kompetente
Foto: Reuters
 

Presidenti Donald Trump është ngutur që të japë lajmin për miratimin e përdorimit të vaksinës së Modernas, ani pse Administrata amerikane e Ushqimit dhe Ilaçeve nuk ka bërë ndonjë njoftim zyrtar lidhur me vendimin.

Një grup këshilltarësh të jashtëm të Agjencisë së Ushqimit janë takuar të enjten për të diskutuar rreth vaksinës dhe pritej që vendimin për të ta merrte gjatë së premtes, por Trumpi ka konfirmuar miratimin para saj, nëpërmjet rrjetit social “Twitter”.