Botë

Italia pati virusin në nëntorin e vitit 2019

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Një studim i Universitetit të Milanos ka gjetur mbetje të koronavirusit te një djalë në fundin e muajit nëntor të vitit 2019, shumë muaj para se rasti i parë të konfirmohej në Itali dhe para përhapjes në qytetin kinez të Wuhanit.

 

Një studim i Universitetit të Milanos ka gjetur mbetje të koronavirusit te një djalë në fundin e muajit nëntor të vitit 2019, shumë muaj para se rasti i parë të konfirmohej në Itali dhe para përhapjes në qytetin kinez të Wuhanit.

Testimet mund të vërejnë gjenomin e virusit të acidit ribonukleik. Kjo do të thotë se rezultatet janë shumë më të sakta se çfarëdo testi tjetër.