Botë

Thesari sjell flori e shpresë në brigjet e Venezuelës

Foto: NY Post

Momenti më i jashtëzakonshëm në jetën e peshkatarit të ri nisi në mënyrë krejt të zakonshme: me shkuarjen në mëngjes në tualet.

 

Kriza e thellë ekonomike e Venezuelës kishte rraskapitur një fshat të vogël e krenar peshkatarësh. Pastaj, në mënyrë misterioze, në brigje nisi të shfaqej thesari, duke reduktuar pasojat e vuajtjet e krizës

Momenti më i jashtëzakonshëm në jetën e peshkatarit të ri nisi në mënyrë krejt të zakonshme: me shkuarjen në mëngjes në tualet.

Duke ecur përreth kasolles së tij në bregun karaibian të Venezuelës, peshkatari Yolman Lares pa që diçka të praruar përgjatë bregut. U përkul dhe me dorë hallakati pak rërën e plazhit, nga ku nxori një medaljon të artë me imazhin e Virgjëreshës Maria.