Botë

Shtatë të vdekur dhe 454 persona në 24 orët e fundit në Malin e Zi

 

Shtatë persona kanë vdekur dhe 454 persona janë infektuar në 24 orët e fundit në Malin e ZI.

409 persona të tjerë kanë raportuar shërimin e Institutit të Shëndetit Publik, kështu që aktualisht janë 10.590 raste aktive të infeksionit, raporton Vijesti.