Botë

Qeveria afgane dhe talibanët arrijnë marrëveshje “historike” në bisedimet për paqe

Qeveria afgane dhe talibanët arrijnë marrëveshje “historike” në bisedimet për paqe
 

Zyrtarët e Qeverisë afgane dhe përfaqësuesit e talibanëve kanë thënë se janë pajtuar në parim për një marrëveshje të zhvillimit të bisedimeve për paqe.

Kjo njëherësh përbën marrëveshjen e tyre të parë të shkruar në 19 vjetët e fundit të luftës, transmeton TCH raportimet.