Në krye të të djathtës finlandeze një euroskeptik

Në krye të të djathtës finlandeze një euroskeptik

11 June 2017 21:41

Raportohet se në krye të Partisë Nacionaliste të Finlandës është zgjedhur një euroskeptik. Bëhet fjalë për Jusi Hala Ahoan, i dënuar edhe për gjuhë të urrejtjes dhe qëndrimet e së cilit mund të rezultojnë edhe me prishjen e koalicionit qeveritar në Finlandë.

Kryetari i sapozgjedhur i kësaj partie angazhohet për largimin e Finlandës nga Bashkimi Evropian.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme