Botë

Abuzime e përdhunime – ana e shëmtuar e industrisë botërore të bukurisë

Abuzime e përdhunime – ana e shëmtuar e industrisë botërore të bukurisë
Foto: AP
 

Sumatra, Indonezi, 27 nëntor (AP) – Me duart e mbërthyera fort sipër gojës së saj, ajo nuk mund të bërtiste e edhe po të mundte, askush nuk ishte aty për ta dëgjuar edhe ashtu. Vajza e re 16-vjeçare kujton me këto fjalë përdhunimin nga shefi i saj midis lisave të gjatë të një plantacioni indonezian të palmës, që furnizon disa prej brendeve më të njohura botërore të kozmetikës.

Ai pastaj ia vuri në fyt një sëpatë dhe e paralajmëroi: Mos trego.