Botë

Shtohen dyshimet për vaksinën e Oksfordit pasi u konfirmua një gabim në prodhim

Shtohen dyshimet për vaksinën e Oksfordit pasi u konfirmua një gabim në prodhim
 

AstraZeneca dhe Universiteti i Oksfordit kanë pranuar se ndodhi një gabim gjatë testimit të vaksinës së koronavirusit, i cili ngre shumë pikëpyetje në lidhje me rezultatet paraprake që ata kanë lëshuar.

Njoftimi u bë të hënën, vetëm disa ditë pasi kompania dhe universiteti njoftuan se vaksina e tyre ishte 70 për qind efektive, për të mos përmendur pse disa nga pjesëmarrësit në studim nuk morën dozën e plotë gjatë të parës nga dy vaksinat, shkruan revista Time.