Botë

Kabineti i Joe Bidenit - një sinjal shprese

Kabineti i Joe Bidenit - një sinjal shprese
 

Kabineti që prezantoi Joe Bideni karakterizohet nga ekspertë dhe eksperte të njohur. Me diversitetin e tij ai pasqyron sërish realitetin e vendit, mendon Carolina Chimoy.

Shpesh tani dëgjohet se bota po merr frymë sërish. Me burrat dhe gratë që prezantoi presidenti i zgjedhur amerikan si anëtarë të kabinetit të tij, është skicuar rruga për një ndryshim radikal kursi në politikën amerikane.