Botë

Kryeministri kanadez bie pre e komedianëve rusë, mendon se flet me Greta Thunbergun

Kryeministri kanadez bie pre e komedianëve rusë, mendon se flet me Greta Thunbergun
Foto: Reuters
 

Komedianët e njohur rusë, Vovan dhe Lexus, kanë goditur sërish, këtë herë duke e mashtruar kryeministrin kanadez Justin Trudeau, në një thirrje telefonike në të cilën ai besonte se po fliste me aktivisten për çështjet klimatike, Greta Thunberg.

Vladimir Kuznetsov dhe Alexey Stolyarov, që e quajnë veten Vovan dhe Lexus, kanë publikuar bisedën këtë javë, në të cilën e këshillojnë Trudeaun për politikat botërore dhe i kërkojnë një shans që të takohen me karakteret nga South Park.