Botë

Avokatët e gënjeshtrave të Trumpit

Avokatët e gënjeshtrave të Trumpit
 

Për më shumë se 90 minuta, të pavërtetat dhe teoritë konspirative kanë fluturuar në ajër gjatë konferencës për media të avokatit personal të Trumpit dhe ekipit ligjor.

Përkrah avokatit Rudy Giuliani ishte edhe avokatja e zgjedhjeve, Sidney Powell, që ka përhapur edhe më shumë të pavërteta në lidhje me zgjedhjet amerikane të tre nëntorit.