Botë

Policia përplaset me emigrantë në rrugët e Parisit

Policia përplaset me emigrantë në rrugët e Parisit
Foto: Ilustrim
 

Policia franceze ka shkatërruar një kamp të improvizuar emigrantësh në qendër të Parisit gjatë natës, duke sulmuar edhe emigrantët dhe aktivistë të grumbulluar.

Dhjetëra çadra të vogla janë larguar nga Place de la Republique derisa personat që gjendeshin aty u nxorën me forcë.