Botë

Erdogani e quan Turqinë pjesë të Evropës

Erdogani e quan Turqinë pjesë të Evropës
Foto: Reuters

Presidenti i Turqisë, Tayyip Erdogan, ka deklaruar se vendi i tij e sheh vetën si pjesë të pandashme të Evropës, pavarësisht sulmeve ndaj tyre.

Këto deklarime Erdogani i bëri të dielën ku shtoi se ndaj Turqisë po bëhen sulme dhe standarde të dyfishta.