Botë

​25 vjet nga Marrëveshja e Dejtonit

​25 vjet nga Marrëveshja e Dejtonit
 

Sot bëhen 25 vite nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Paqes për Bosnjë dhe Hercegovinë, njohur si Marrëveshja e Dejtonit.

Marrëveshja u nënshkrua në bazën ushtarake amerikane “Wright Peterson” në Ohajo, më 21 nëntor 1995.