Botë

Pfizeri mohon se u shtynë qëllimshëm rezultatet e testeve të vaksinës deri pas zgjedhjeve në SHBA

Pfizeri mohon se u shtynë qëllimshëm rezultatet e testeve të vaksinës deri pas zgjedhjeve në SHBA
 

Gjiganti farmaceutik Pfizer Inc ka mohuar se ka “komplotuar me ndokënd” për të vonuar publikimin e rezultateve për efikasitetin e vaksinës potenciale për COVID-19 deri pas zgjedhjeve në SHBA.

Vaksinën potenciale Pfizer e ka zhvilluar me partnerin gjerman BioNTech dhe thuhet se ka efikasitet deri 90 për qind për ta parandaluar COVID-19.