Botë

Michigani dhe Washingtoni ashpërsojnë masat shkaku i shtimit të rasteve me koronavirus

Foto: Reuters
 

Michigani dhe Washingtoni janë shtetet e radhës në SHBA që kanë ashpërsuar masat në tentim për të frenuar përhapjen e koronavirusit, shkruan BBC.

Shkollat e larta dhe kolegjet do të vazhdojnë mësimin nga distanca dhe restoranteve do t’u ndalohet ofrimi i shërbimeve në ambiente të mbyllura në Michigan duke filluar nga dita e mërkurë.