Botë

​491 raste të reja dhe 6 viktima me koronavirus në Mal të Zi

​491 raste të reja dhe 6 viktima me koronavirus në Mal të Zi
 

Në 24 orët e fundit, 491 raste të reja të koronavirusit u regjistruan në Malin e Zi nga 1.378 persona të testuar dhe gjashtë persona të tjerë vdiqën.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në Malin e Zi është 9.400, raporton RTCG.