Botë

Jeta normale pritet të kthehet dimrin e ardhshëm, thotë krijuesi i vaksinës për Covid-19

Jeta normale pritet të kthehet dimrin e ardhshëm, thotë krijuesi i vaksinës për Covid-19
Foto: Reuters
 

Ndikimi i vaksinës për COVID-19 pritet të vërehet në mënyrë të madhe gjatë verës dhe jeta pritet t’i kthehet normalitetit dimrin të ardhshëm, thotë një nga krijuesit e vaksinës, raporton BBC.

Profesori Ugur Sahin, bashkëthemelues i BioNTech, thotë se ky dimër do të jetë i vështirë pasi vaksina nuk do të ketë ndikim të madh në numrin e të infektuarve.