Botë

Bideni, i përgatitur për “betejat më të rëndësishme”

Presidenti i zgjedhur amerikan, Joe Biden, ka emëruar anëtarët e një taskë-force, duke vënë në pah se lufta kundër pandemisë së koronavirusit do të mbetet prioritet.

 

Presidenti i zgjedhur amerikan, Joe Biden, ka emëruar anëtarët e një taskë-force, duke vënë në pah se lufta kundër pandemisë së koronavirusit do të mbetet prioritet.

Bideni ka thënë se një prej “betejave më të rëndësishme” është menaxhimi i ngritjes enorme të rasteve dhe për të siguruar një vaksinë të sigurt për popullin amerikan.