Botë

Fitore për Joe Bidenin, më në fund

Kamala Harris do të hyjë në histori si femra e parë që zgjidhet zëvendëspresidente

 

Kamala Harris do të hyjë në histori si femra e parë që zgjidhet zëvendëspresidente

Bordi editorial i gazetës prestigjioze amerikane “New York Times” ka dalë të dielën me një editorial në mbështetje të Joe Bidenit pas rezultatit të zgjedhjeve presidenciale të 3 nëntorit. Në analizën e shkruar nga grupi i gazetarëve opinionistë, pikëpamjet e të cilëve bazohen në ekspertizë, hulumtime, debat dhe vlera të qëndrueshme, bëhet e ditur se opinioni i tyre është i ndarë prej redaksisë së gazetës.