Botë

Turqia bisedon me Rusinë për zgjidhjen e konfliktit në Nagorno-Karabak

Foto: Reuters
 

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, i ka thënë presidentit rus, Vladimir Putin, se Armenia duhet të negociojë me Azerbejxhanin për konfliktin në Nagorno-Karabak.

Erdogani i ka thënë Putinit se konflikti mes forcave armene dhe azere duhet të ketë një zgidhje paqësore, ndërsa ka shtuar se Armenia duhet të tërhiqet nga tokat azeriane.