Botë

Rritet epërsia e Bidenit në Pennsylvania dhe Nevada, shkon sigurt drejt fitores

Rritet epërsia e Bidenit në Pennsylvania dhe Nevada, shkon sigurt drejt fitores
Foto: Reuters
 

Epërsia e Joe Bidenit në Pennsylvania dhe Nevada ka vazhduar të rritet me përditësimet e fundit nga të dhënat në këto dy shtete.

Në Pennsylvania, Bideni tani udhëheq me 9027 vota para Donald Trumpit, ndërsa epërsia pritet të rritet edhe më shumë me të dhënat që vijnë nga Philadelphia.