Botë

Rusia premton përfshirje në zgjidhjen e konfliktit mes Armenisë dhe Azerbejxhanit

Foto: Reuters
 

Ministri i Punëve të Jashtme rus, Sergei Lavrov, ka deklaruar se Rusia do të vazhdojë punën me Turqinë për të ndaluar luftimet në Nagorno-Karabak.

Lavrov, siç raporton Reuters, ka thënë se Rusi është duke e konsideruar një propozim të Iranit për përfundimin e konfliktit mes forcave azere dhe armene.