Botë

Merkel: Koronavirus reagon në mënyrë më agresive në temperatura të ulëta

Merkel: Koronavirus reagon në mënyrë më agresive në temperatura të ulëta
 

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka thënë se koronavirusi reagon ndryshe dhe në mënyrë më agresive në temperatura të ulëta dhe për këtë Gjermania është dashur të reagojë me kufizime të reja në jetën publike për të mbrojtur sistemin shëndetësor, shkruan agjencia Reuters. 

“Ne nuk mund ta lejojmë që kjo përhapje rapide ta mbingarkojë sistemin tonë shëndetësorë”, ka thënë Merkel në konferencë për media.