Botë

Një 47-vjeçar ndalohet nga policia franceze nën dyshimin për lidhje me sulmuesin në Nicë

Një 47-vjeçar ndalohet nga policia franceze nën dyshimin për lidhje me sulmuesin në Nicë
Foto: Ilustrim

Një 47-vjeçar është marrë në paraburgim, i dyshuar se ka pasur kontakt me sulmuesin me thikë në Nicë të Francës të enjten, raporton BFM TV.

Të enjten, një burrë duke thirrur “Allahu Akbar” ka sulmuar mbi tre njerëz, të cilët kanë mbetur të vdekur, brenda një kishe franceze, teksa është plagosur nga policia dhe është marrë nga ta, përcjell Reuters.