Botë

Hakerët i vjedhin 2.3 milionë dollarë nga xhirollogaria e republikanëve në Wisconsin

Foto: AP
 

Hakerët kanë vjedhur 2.3 milionë dollarë nga xhirollogaria e Partisë Republikane në Wisconsin që po përdoreshin për të ndihmuar presidentin e SHBA-së, Donald Trump, të fitojë zgjedhjet në këtë shtet.

Kryetari i partisë Andrew Hitt, ka njoftuar sot për Associated Press se është vërejtur aktivitet i dyshimtë më 22 tetor dhe është kontaktuar FBI të premten.