Botë

COVID-19 do t'i kushtojë Austrisë 54 miliardë euro

COVID-19 do t'i kushtojë Austrisë 54 miliardë euro
 

Këshilli Fiskal i Austrisë ka llogaritur se si pasojat e krizës së koronës do të ndikojnë në buxhetin këtë dhe vitin e ardhshëm.

Sipas vlerësimeve, vetëm këtë vit pandemia do të kushtojë 34.6 miliardë euro, ndërsa vitin e ardhshëm 19.2 miliardë euro.