Botë

Tre sajuesit e rrenave të Trumpit për kurdisje të zgjedhjeve

Në një mbrëmje të fundshkurtit të vitit 2017, Hans von Spakosky, avokat në Fondacionin e Trashëgimisë, grup i pavarur mendimi në Washington DC, e nisi një letër elektronike.

 

Në një mbrëmje të fundshkurtit të vitit 2017, Hans von Spakosky, avokat në Fondacionin e Trashëgimisë, grup i pavarur mendimi në Washington DC, e nisi një letër elektronike.

Shtëpia e Bardhë po krijonte një komision për të hetuar mashtrimet zgjedhore, çështje që Von Spakowsky e kishte përcjellë kaherë. Por ai ishte i shqetësuar se administrata e Trumpit po shqyrtonte disa demokratë e republikanë të moderuar për panelin, dhe “i tronditur “ që askush nuk e kishte konsultuar atë ose J Cristian Adamsin, mik dhe avokat tjetër konservativ.