Botë

Franca dhe Gjermania përgatiten për ashpërsim të masave anti-COVID

Franca dhe Gjermania përgatiten për ashpërsim të masave anti-COVID
Foto: Reuters
 

Franca dhe Gjermania pritet të ashpërsojnë masat e kufizimit teksa po rritet numri i të infektuarve me koronavirus nëpër Evropë.

Shtetet e Bashkuara, në anën tjetër, po përballen me normat më të larta të infektimit prej kur ka shpërthyer virusi.