Botë

Vdes irakiani, për kokën e të cilit SHBA-ja ofroi 10 milionë dollarë

Vdes irakiani, për kokën e të cilit SHBA-ja ofroi 10 milionë dollarë
Saddam Hussein (djathtas) dhe Izzat Ibrahim al-Duri

Njeriu i dytë i regjimit të Saddam Husseinit, Izzat Ibrahim al-Duri, ka vdekur, bëjnë të ditur mediat e huaja të hënën, bazuar në një “twitt” të vajzës së diktatorit.

Raghad Saddam Hussein, vajza më e vjetër e Saddam Husseinit, ka shkruar në Twitter se ndjen mërzi për vdekjen e bashkëpunëtorit të babait.

Për kokën e tij, SHBA-ja kishte ofruar 10 milionë dollarë.