Botë

Kryeministri i Pakistanit kërkon nga Facebooku t’i bllokojë përmbajtjet anti-islame

Kryeministri i Pakistanit kërkon nga Facebooku t’i bllokojë përmbajtjet anti-islame
 

Kryeministri i Pakistanit, Imran Khan i ka shkruar një letër themeluesit të Facebookut, Mark Zuckerberg, duke i kërkuar që t’i bllokojë përmbajtjet islamofobe.

Në letër, Khan ka thënë “rritja e islamoofobisë” është duke inkurajuar urrejtjen, ekstremizmin dhe dhunën e sidomos në përdorimin e rrjeteve sociale.