Botë

Shkarkohet Ministri çek i Shëndetësisë për shkelje të masave anti-COVID

Shkarkohet Ministri çek i Shëndetësisë për shkelje të masave anti-COVID

Republika Çeke ka shkarkuar ministrin e saj të Shëndetësisë, Roman Prymula, për shkeljen e rregullave anti-koronavirus duke shkuar në një restorant me miq VIP, që kishte qëndruar hapur për ta pavarësisht bllokimit.

“Ne nuk mund të predikojmë për ujë dhe të pimë verë,” tha kryeministri çek Andrei Babiç.