Botë

Zona e ngrohtë e Australisë s’raporton asnjë rast me COVID-19, për herë të parë që nga qershori

 

Zona e nxehtë e koronavirusit në Australi, ka raportuar zero raste pozitive, për herë të parë që nga qershori, një dit pasi shteti njoftoi për vonimin e heqjes së kufizimeve për shkak të disa rasteve të reja në Melbourne.

5 milionë banorë të Melburnit, kryeqyteti i Victorias, kanë qenë nën masa strikte të mbylljes që nga korriku për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit, duke i mbyllur bizneset dhe duke kufizuar lëvizjes e njerëzve, shkruan Reuters, transmeton KOHA.