Botë

Pas votimit të hershëm në Florida, Trumpi përfundon fushatën në tri shtete

Pas votimit të hershëm në Florida, Trumpi përfundon fushatën në tri shtete
Foto: Reuters

Presidenti Donald Trump ka përfunduar fushatën në tri shtete pas votimit të hershëm në Floridë.

Ai u shfaq në tubime në Karolinën Veriore, Ohio dhe Wisconsin të shtunën, derisa u mundua të fitojë pikë kundër kundërshtarit të tij demokrat, Joe Biden.