Botë

Të moshuarve të izoluar në Suedi iu këshillohet t’i ribashkohen shoqërisë

Të moshuarve të izoluar në Suedi iu këshillohet t’i ribashkohen shoqërisë
Foto: Reuters

Personat mbi 70 vjet në Suedi dhe grupet tjera që shihen të rrezikuara nga koronavirusi, tash mund të ndjekin direktivat e njëjta si pjesa tjetër e popullatës, thonë autoritetet, raporton BBC.

Suedia më herët kishte këshilluar këto grupe që të evitojnë kontaktet e afërta me njerëzit me të cilët nuk jetojnë.