Botë

Një vullnetar vdes pasi pranoi vaksinën anti-COVID që është në fazën e tretë testuese

Një vullnetar vdes pasi pranoi vaksinën anti-COVID që është në fazën e tretë testuese
Foto: Reuters

Shërbimi Shëndetësor i Brazilit (ANVISA) ka njoftuar se vullnetari që pranoi vaksinën kundër COVID-19, e që është në zhvillim e sipër nga AstraZeneca dhe Universiteti i Oxfordit, ka vdekur.

Vaksina është në fazën e tretë klinike të provës.