Botë

Polonia, Çekia e Sllovakia regjistrojnë rekorde ditore të rasteve me koronavirus

 

Polonia, Çekia dhe Sllovakia kanë regjistruar rekorde ditore të rasteve me koronavirus. Polonia sot ka raportuar për 10.040 raste të reja me koronavirus.

Këshilltari qeveritar në luftën kundër COVID-19, Andrzej Horban, ka thënë se 10 mijë raste në ditë do të mbingarkojnë sistemin shëndetësorë, pasi po shtrihen deri 2000 pacientë në ditë në spitale.